26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης - Αλμυρός-Boulder 05.4.15, Βόλος-Δυσκολία-Ταχύτητα 04.4.15

Στις 05.04.2015 και στην αναρριχητική πίστα bouldering του συλλόγου που υπάρχει στο αισθητικό πεδινό δρυοδάσος "Κουρί" Αλμυρού ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού φιλοξένησε τον 26ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (αγώνισμα Boulder).

Ήταν η 2η μέρα του Πρωταθλήματος - αγώνισμα boulder που με τη συμμετοχή 14 αθλητών (άνδρες-γυναίκες-έφηβοι-νεάνιδες, άνω των 16 ετών) έγινε ένα σπουδαίος αγώνας το πρωινό της Κυριακής όπου και οι 14 αθλητές (9 άντρες - έφηβοι & 5 γυναίκες - νεάνιδες) από 8 σωματεία από όλη την Ελλάδα προσπάθησαν να "λύσουν" τα 4 "προβλήματα" των χαρακτών και έδωσαν εντυπωσιακές προσπάθειες... Άψογη διοργάνωση, ωραίος αγώνας και πρωταθλητές οι: Λάμπρος Ανέστης (ΕΟΣ Ελευσίνας) & Μυρτώ Πεταλίδου (Ο.Λ.Αριδαίας).

 

Τη προηγούμενη ημέρα, το Σάββατο (04/4), στη πίστα του ΕΟΣ Βόλου & στο κλειστό γυμναστήριο "Αδαμόπουλου" πραγματοποιήθηκαν τα αγωνίσματα της δυσκολίας και της ταχύτητας. Το πρωί του Σαββάτου και με τη συμμετοχή 81 αθλητών από 17 σωματεία από όλη την Ελλάδα έγινε ο αγώνας της δυσκολίας (κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών-Παίδων-Κορασίδων-Παμπαίδων-Παγκορασίδων-Προαγωνιστική Α' αγόρια & κορίτσια) ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε και το αγώνισμα της ταχύτητας, στις ίδιες κατηγορίες με σαφώς λιγότερες συμμετοχές. (δείτε τα αποτελέσματα του 26ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο link που ακολουθεί: http://www.eooa.gr/?p=2173 ).

Από πλευράς συλλόγου, δυστυχώς, συμμετείχαμε τη 1η μέρα και στο αγώνισμα της δυσκολίας μόνο με έναν από τους επτά αθλητές μας, τον Τσιλιό Δημήτρη ο οποίος κατέλαβε τη 12η θέση επί των 20 αθλητών της κατηγορίας του (προαγωνιστική Α' γενν. 2003-2004-2005). Πολλά συγχαρητήρια του αξίζουν για τον αγώνα του και την εκπροσώπηση του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Αναρρίχησης


Εκτύπωση   Email